lördag 25 juli 2009

Regn-IKEA-regn-jobb...

-Sommaren är kort, det mesta regnar bort...men ännu är det sol...not... tråkigt med regn...speciellt när man har varit på IKEA å köpt halva affären typ... å sen ska försöka att få in det i bilen... i V-sjuttin men ändå... barnen va i fokus för trippen dit... köpte inventarier till deras nya rum.... kul.... å skönt att dom skall flytta till övervåningen... som det sett ut så har vi levt på endast nedre våningen... å då blir huset inte så stort längre... skönt med 160 kvadrat igen :)

Jobbarhelgen börjar lida mot sitt slut... endast en kvällstur kvar ... i "luckan"... mao ta emot patienter som söker per egen maskin... en söndagskväll kan va intressant... vi brukar ha många besökare då.... känner på mej att det kommer va många ortopedpatienter... lr kanske inte ... det regnar nog i möra oxå... då är det inte så många som är ute å ramlar runt... efter luckturen är jag ledig i 3 dagar... skönt...

nattinatti

Tjingeling!!!

1 kommentar:

  1. Gött för dej att vara ledig:)) Nu kan du skruva på grejerna ,,brukar finnas lite av den varan när man varit på IKEA mm´´ skruvar alltså..

    kramar o pussar Mamma

    SvaraRadera